vrijdag 31 december 2010

Glasbrander

Ik heb eindelijk mijn eigen glasbrander!! Door het winterweer en de stakingen bij tnt post liep de levering van de brander wat vertraging op, maar het is nu eindelijk allemaal binnen. Dit zijn de eerste 3 kralen die ik heb gebrand. Het is zo verslavend en leuk om te doen!!  


29 december was ik jarig en van mijn vriend heb ik een super mooi handboek gekregen over glaskralen branden. Er staan heel veel verschillende technieken in waar je de mooiste kralen en sieraden van kunt maken. Ik hoop dat allemaal ooit eens onder de knie te krijgen, maar het is nu voornamelijk veel oefenen.

Van een vriendin kreeg ik op mijn verjaardag onder andere dit leuke doosje (veel van jullie zullen het wel herkennen). Het komt uit het boek 'Eline's huis'. Dit was mijn laatste berichtje van 2010. Ik wil iedereen alvast een hele gezellig jaarwisseling toewensen en een gelukkig 2011!


4 opmerkingen:

 1. wauw een eigen glasbrander! Daar ga je wel even zoet met zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd.
  Knap dat je zulke kralen kunt maken.
  Een creatief 2011 gewenst.
  Groetjes, DEKA Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier met je brander!
  Het is inderdaad erg verslavend en leuk om te doen :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. allereerst nog van harte gefeliciteerd!! En wat super dat je een brander hebt!! Je eerste kralen zien er mooi uit! Veel plezier!! Het is inderdaad heel verslavend! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen